Kozmetika, ki je najprej preverjena na ljudeh!

Dermo Guard je blagovna znamka kozmetičnih in medicinskih preparatov za nego vaših hišnih ljubljenčkov.

Koža psov in mačk se razlikuje od človeške. Predvsem je tanjša in bolj občutljiva, saj jo prekriva kožuh.
Normalni pH zdrave pasje kože je blizu nevtralnega pH 7. Zato moramo za nego pasje kože in kožuha skrbeti s posebno, njenim specifičnim potrebam prilagojeno kakovostno kozmetiko.
Dermo Guard nudi širok nabor šamponov za domačo in salonsko nego, medicinskih šamopnov in posebnih preparatov za nego problematične kože in inovativnih izdelkov za čiščenje ušes in gobčkov.

Zastopstvo

Kozmetiko DermoGuard v Sloveniji zastopa in prodaja Tačka, veterina & trgovina.

Za nakup na drobno obiščite katero od Tačkinih poslovalnic.
Za veleprodajo nas kontaktirajte: info@tacka-veterina.si.

Dermo kozmetika

Šamponi linije Dermo Guard imajo nevtralni pH, ki je kar najbolj podoben zdravi pasji koži. Za optimalne rezultate ‘kot iz salona’ izberite vrsto šampona, ki ustreza tipu kože in kožuščka vašega ljubljenčka.
Da bo vaš pes dišal sveže in imel zdravo kožo, ga je potrebno navajati na redno kopanje in higieno od rane mladosti.

Na voljo: ŠAMPON ZA PSE Z GROBO DLAKO, ŠAMPON ZA PSE Z DOLGO DLAKO, ŠAMPON ZA BELE PSE in Sensitive – šampon za mladičke, mačke in pse z občutljivo kožo.

Medicinski šamponi

Medicinski šamponi in geli so formulirani posebej za ljubljenčke s problematično, razdražljivo in občutljivo kožo. Skrbno izbrane in preizkušene aktivne sestavine pomagajo olajšati vnetja, okužbe in alergije. Pomagajo pri obnovi in vzdrževanju normalnih funkcij kože.

Na voljo: COMFORT – medicinski šampon za pomirjanje kože, BASIC – medicinski šampon.

Medicinski preparati

Medicinski dermokozmetični preparati so primerni tudi za mladičke. Pri vsakih spremembah na koži bodite pozorni in naši svetovalci vam bodo pomagali izbrati najprimernejši izdelek za nego.

Na voljo: Basic hydrogel – gel za pomirjanje kože, ear cleaner – čistilo za ušesa.

Dentalna higiena

Slab zadah ni normalen! Vnete dlesni, krvavitve in abscesi so posledica okužb in so lahko nevarni.
Higiena ust in zobovja je morda pri psih in mačkah še pomembnejša kot pri ljudeh. Oni nam namreč ne zmorejo povedati, kaj jih muči in živijo z bolečinami, kakor vedo in zanjo. S tem pa jim bolečine nižajo kakovost življenja. Ste vedeli, da ima kar 70 % mačk in 80 % psov pri starosti nad tremi leti vsaj eno dentalno težavo?
Z redno higieno ustne votline se lahko tveganja parodontalne bolezni in vseh z njo povezanih težav zmanjšajo ali celo izničijo.

Na voljo: ORAL GEL.