Veterina in trgovina Tačka tudi v Trbovljah

Vse kar vaše živali potrebujejo na enem mestu.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

Veterinarska postaja Šmarje pri Jelšah PE Trbovlje

Vodenska cesta 49, 1420 Trbovlje [zemljevid]
T: 059-342-990
T: 059-342-991
E: trbovlje@tacka-veterina.si

Odpiralni čas:
ponedeljek – sobota: 8.00 do 20.00
nedelja in prazniki: dežurstvo

Dežurstvo za veliko in malo prakso, 24-ur na dan.

Dežurni številki:

O nas

20. maja se je v sklopu popolnoma novega nakupovalnega centra Pilon, v Trbovljah na Vodenski cesti 49 – na mestu kjer je bila včasih Strojna tovarna Trbovlje, odprla še ena naša poslovalnica Tačka – veterina in trgovina.

Lastniki malih in velikih živali lahko sedaj na enem mestu v Zasavju najdejo vse za celovito oskrbo, nego ter zdravljenje.

Veterinarska ambulanta je sodobno opremljena, ponujamo vam osnovne preventivne preglede, cepljenja, nujno prvo pomoč, diagnostične preglede, ter tudi posege kot so sterilizacije, kastracije.

Veterinarka vam je vedno na voljo tudi za nasvete in strokovno pomoč pri prihodu mladička v nov dom, spremljanju kroničnih bolezni starejših živali, vzreji, prehrani…

Prodajalna Tačka ponuja

V trgovini za živali pa lahko lastniki dobijo tudi zdravila za velike živali, antiparazitike, dodatke k prehrani, vse za zaščito psov in muc pred zunanjimi in notranjimi zajedalci, ter tudi veterinarske diete, posebej prilagojene živalim z usmerjenimi težavami.

Trgovina ponuja visoko kvalitetno hrano za male živali (tudi glodalce, ptice, ribe in plazilce), opremo za nego, šolanje, vzgojo, igro, transport. Ponudba je resnično široka in pestra, zagotovo se najde za vsakega nekaj, tudi za tiste najbolj izbirčne male prijatelje. Strokovno osebje vam bo z veseljem svetovalo in se trudilo ugoditi vašim željam .

Tačkin frizeraj

Tačkin frizeraj pa je negovalni salon v naši poslovalnici, kjer uredimo vase kužke in muce. Tudi salon ponuja več vrst storitev : razčesavanje dlake, kopanje, striženje, krajšanje krempljev, čiščenje uhljev, toaleto žlez, pa tudi pripravo kužkov in muc pred razstavami.

Mladičkov pa smo se posebej veseli, da jih že od malega lahko lastniki skupaj z nami postopoma navajajo na tovrstno nego.

Kontaktirajte nas za več informacij, se bolj pa bomo veseli, da nas kar obiščete. Seveda so tudi kužki pri nas dobrodošli! 🐾🐾🐾

Ekipa Tačke Trbovlje vas pričakuje!

Galerija