For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

Tačka Šmarje

Veterinarska postaja Šmarje pri Jelšah

Rogaška cesta 46, 3240 Šmarje pri Jelšah [zemljevid]
T: 03 818 2770
E: smarje@tacka-veterina.si

Odpiralni čas:

ponedeljek-petek: 7:00-16:00

sobota: 8:00-12:00

Dežurstvo za veliko in malo prakso, 24-ur na dan.

Dežurni številki:

za male živali: 041 613 301

za velike živali: 03 818 2770

Vse na enem mestu

V vseh naših poslovnih enotah je zagotovljena celotna preventiva in kurativa za vaše male in velike živali. Naša vrhunsko usposobljena veterinarska ekipa nudi tako ambulantno kot bolnišnično ali terensko zdravljenje vseh vrst živali. V prodajalni Tačka Šmarje pri Jelšah vam nudimo tudi hrano in opremo za vaše male živali.

Tačka,veterina trgovina - pregled morskih prašičkov

O nas

K nam se lahko oglasite po nasvet o oskrbi in zdravstveni negi hišnih ter rejnih živali, po potrebi pa vam izdamo zdravila, ki jih potrebuje vaša žival. V primeru potrebe po nadaljnji diagnostiki in specialističnih pregledih hišnih živali pa paciente napotimo v veterinarsko bolnico Šentjur. Sodelujemo s  slovenskimi in tujimi laboratoriji ter priznanimi specialisti iz drugih veterinarskih organizacij.

Strokovna ekipa veterinarjev v Šmarju poskrbi za prav vse vrste zdravljenja. Opravljamo preventivne preglede, cepljenja, dehelmintizacijo, registracijo, zdravljenje psov, mačk in malih živali živali. Ambulanta je opremljena s sodobnim ultrazvokom in ostalo laboratorijsko opremo (hematologija, biokemija, koprološke preiskave, preiskave urina). Izvajamo o vse vrste kirurških posegov, tako nenujne kot urgentne. V ambulanti je vedno na razpolago veterinar za hišne živali.

Visoko izobraženi in prilagodljivi strokovnjaki že vrsto let opravljajo veterinarske storitve tudi na področju velikih domačih živali. Na terenu naši terenski veterinarji zdravijo, opravljajo kirurške posege, nudijo pomoč pri reprodukciji itd.

Za celovit opis storitev kliknite na storitve za velike živali.

Naša lekarna je zelo dobro založena z zdravili in sredstvi za zatiranje zunanjih in notranjih zajedavcev za velike, male živali in čebele. Na naših policah najdete tudi osnovno in dietno hrano, priboljške, opremo, pripomočke, ter vitaminsko mineralne dodatke za hišne in rejne živali. Z veseljem vam svetujemo o prehrani, oskrbi in zdravstveni negi hišnih ter rejnih živali.

Galerija