Veterinarska postaja Šmarje pri Jelšah2020-11-05T15:30:58+00:00
Tačka,veterina trgovina - pregled morskih prašičkov

Vse na enem mestu

»Vse na enem mestu za male in velike živali«, bi lahko opisali našo poslovno enoto v Šmarju pri Jelšah, kjer strokovna ekipa veterinarjev poskrbi za prav vse vrste zdravljenja malih in velikih živali.
V primeru potrebe po specialističnih pregledih in zdravljenju hišnih živali pa sodelujemo z veterinarsko bolnico Šentjur, slovenskimi in tujimi laboratoriji ter priznanimi specialisti iz drugih veterinarskih organizacij.

Spoznajte nas
Storitve in cenik
For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

Veterinarska postaja Šmarje pri Jelšah

Rogaška cesta 46, 3240 Šmarje pri Jelšah [zemljevid]
T: 03 818 2770
E: smarje@tacka-veterina.si

Odpiralni čas:
ponedeljek-petek: 7:00-16:00
sobota: 8:00-12:00

Dežurstvo za veliko in malo prakso, 24-ur na dan.

Dežurni številki:

O nas

V poslovni enoti Šmarje pri Jelšah najdete »vse na enem mestu za velike in male živali«. K nam se lahko oglasite po nasvet o oskrbi in zdravstveni negi hišnih ter rejnih živali, po potrebi pa vam izdamo zdravila, ki jih potrebuje vaša žival. V primeru potrebe po specialističnih pregledih in zdravljenju hišnih živali pa sodelujemo z veterinarsko bolnico Šentjur, slovenskimi in tujimi laboratoriji ter priznanimi specialisti iz drugih veterinarskih organizacij.

Strokovna ekipa veterinarjev v Šmarju poskrbi za prav vse vrste zdravljenja. Opravljamo preventivne preglede, cepljenja, dehelmintizacijo, registracijo, zdravljenje psov, mačk in malih živali živali. Ambulanta je opremljena s sodobnim ultrazvokom in ostalo laboratorijsko opremo (hematologija, biokemija, koprološke preiskave, preiskave urina). Izvajamo o vse vrste kirurških posegov, tako nenujne kot urgentne. V ambulanti je vedno na razpolago veterinar za hišne živali.

V primeru potrebe po specialističnih pregledih in bolnišničnem zdravljenju hišnih živali sodelujemo z veterinarsko bolnico Šentjur, slovenskimi in tujimi laboratoriji ter priznanimi specialisti iz drugih veterinarskih organizacij.

Visoko izobraženi in prilagodljivi strokovnjaki že vrsto let opravljajo veterinarske storitve tudi na področju velikih domačih živali. Na terenu naši terenski veterinarji zdravijo, opravljajo kirurške posege, nudijo pomoč pri reprodukciji itd.

Za celovit opis storitev kliknite na storitve za velike živali.

Naša lekarna je zelo dobro založena z zdravili in sredstvi za zatiranje zunanjih in notranjih zajedavcev za velike, male živali in čebele. Na naših policah najdete tudi osnovno in dietno hrano, priboljške, opremo, pripomočke, ter vitaminsko mineralne dodatke za hišne in rejne živali. Z veseljem vam svetujemo o prehrani, oskrbi in zdravstveni negi hišnih ter rejnih živali.

Galerija

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Nastavite piškotke Sprejmem piškotke