Veterinarska postaja Celje2022-01-03T15:33:00+00:00
Tačka veterina Celje, oskrbitev kužka

Veterina in trgovina Tačka tudi Celju

Vse kar vaše živali potrebujejo na enem mestu.

Spoznajte nas
Storitve in cenik
For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

Veterinarska postaja Šmarje pri Jelšah PE Celje

Mariborska cesta 128, 3000 Celje [zemljevid]
T: 03 620 07 88
E: celje@tacka-veterina.si

Odpiralni čas:
ponedeljek-petek: 8.00 – 21.00
sobota: 8.00 – 21.00

Dežurstvo za veliko in malo prakso, 24-ur na dan.

Dežurni številki:

O nas

V decembru 2020 se je odprla nova poslovalnica Veterine in trgovine Tačka. Poslovalnica se nahaja v Planetu Tušu Celje in se razprostira na 280 kvadratnih metrih. V prodajalni Tačka bodo z veseljem poskrbeli za zdravje in dobro počutje vaših malih in velikih prijateljev. So prvi in edini, ki na enem mestu zagotavljajo vse kar vaše živali potrebujejo (hrana, oprema, nega), hkrati pa imate možnost tudi svetovanja in pogovora z veterinarjem. V naši poslovalnici so dobrodošle prav vse male živali, strankam omogočamo dva vhoda. Svoj lasten vhod imamo nasproti TUŠ Cash in Carry . 

Kosmatim prijateljem omogočamo tudi celovito nego v največjem in najlepšem salonu, kjer storitve opravljajo trije strokovno izobraženi pasji frizerji.

V prodajalni Tačka, vam bomo strokovno svetovali:

o ustrezni prehrani živali, na kaj morate biti pozorni pri odločitvi za nakup hišnega ljubljenčka, kako poskrbeti za kakovostno življenje živali v vseh starostnih obdobjih, o zaščiti pred zunanjimi in notranjimi zajedavci. Našli pa boste tudi izbrane in kakovostne izdelke, kot so:

hrana za živali (pse, mačke, dihurje, glodavce, kunce, ptice, želve, ribe) in veterinarske diete Royal Canin, Vet life, Specific in Trovet zamrznjena hrana za pse znamke Natures Menu, različne vrste priboljškov (tudi iz 100% mesa za pse, priboljški za mačke, hrčke, morske prašičke, kunce), pripomočki za nego (krtače, furminatorji, glavniki, šamponi, balzami …), oprema za živali (posode, napajalniki, mačja stranišča, praskalniki, nagobčniki, hladilne blazine, oprema za glodavce, ptice …), povodci, ovratnice, oprsnice, tudi oprsnice za muce, kunce, morske prašičke, številni pripomočki za šolanje psov (klikerji, piščalke, torbice za posladke, sledni povodci), atraktivne igrače (žoge, metalci žog, vrvi, frizbiji, plišaste igrače, igrače za miselno zaposlitev …),ležišča v različnih velikostih in barvah (iz blaga, umetnega usnja, plastične košare), kletke za hrčke, morske prašičke, kunce, nastilji (pesek, silica, peleti, žagovina, naravni nastilji), transportni boksi, ter možnost naročil izdelkov po vaših željah.

V trgovini Tačka vam ponujajo tudi zdravila za velike živali.

Galerija

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Nastavite piškotke Sprejmem piškotke