Politika piškotkov

Naša spletna stran uporablja piškotke. To so majhne datoteke, ki jih ob obisku naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo, ko se vrnete na spletno stran ter omogočimo njeno boljše delovanje in uporabo.
Piškotki ne vsebujejo osebnih podatkov oziroma informacij, ki bi vas lahko identificirale.
Naša spletna stran uporablja sledeče piškotke:
Naša spletna stran uporablja sledeče piškotke:
Izvor Ime piškotka Namen Trajanje
začasni/sejni piškotek ASPSESSIONxxxx piškotek se uporablja za normalno delovanje spletne strani (uporabnikova izbira jezika spletne strani) le za čas seje 60 dni
Sejni piškotki so nujni za delovanje sistema ter urejanje in prikaz vsebin. Poskrbijo za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani, zato so tudi v Zakonu o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) navedeni med izjemami, za katere ni potrebna privolitev uporabnika. Piškotki se izbrišejo takoj, ko uporabnik odide s spletne strani. Sejni piškotki ne shranjujejo osebnih podatkov o uporabniku.
Izjavljamo, da lastnih piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam.
Upravljanje vaše politike zasebnosti z uporabo piškotkov na naši spletni strani
Pri vašem prvem obisku naše spletne strani vas s pasico na spodnjem delu strani vprašamo za dovoljenje uporabe piškotkov. Če dovoljujete uporabo piškotkov, kliknite na gumb »Sprejmem piškotke« na desni strani. Nastavitev si bomo zapomnili za naslednji obisk.
Vašo odločitev zapišemo v piškotek:
Izvor Ime piškotka Namen Namen
lastni privacy_embeds vsebuje informacijo o odločitvi uporabnika glede uporabe piškotkov 60 dni
Nastavitev lahko v nadaljevanju vedno spremenite.
Izklop piškotkov za vse spletne strani
Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletni strani ne bo delovala.

Poleg zgoraj omenjenih dovoljujem še piškotke za: