Tačka - Akademija (logo)

Tačkina Akademija

V okviru Tačka akademija na Veterinarski postaji Šmarje pri Jelšah d.o.o. s svojima blagovnima znamkama Tačka veterina in trgovina ter Tačka akademija, organiziramo poljudna predavanja za lastnike hišnih živali ter rejce domačih živali in strokovna predavanja ter delavnice za veterinarje.

Predavanja za lastnike malih živali

Preventiva je boljša in tudi cenejša od kurative.
Bi radi izvedeli več, kako pomagati svojemu ljubljenčku ali kako bolje prepoznati njegove potrebe? Vabljeni na predavanja, ki jih pripravlja naša ekipa veterinark in veterinarjev. Prijavite se na obvestila o novih razpisanih predavanjih ali praktičnih delavnicah (več v letu 2024).

Stresni odziv hišnih živali na pokanje in ognjemete – kako jim lahko pomagamo?
Predavanje, polno znanstveno preverjenih praktičnih nasvetov, je lahko vaša naložba v mirnejše praznike za vas in vaše ljubljenčke.

Vabljeni vsi lastniki hišnih živalih – tudi tistih, ki morda še ne kažejo znakov stresa ali pa jih ne zmorete prepoznati. Naj bodo prazniki mirni in nestresni za vso družino – tudi za štirinožne in kosmate člane.

Predavanje bo 12. decembra 2023 ob 19. uri v dvorani Celjanka Celjskega sejma (glavni vhod). Trajanje je predvideno na 90 minut, nekaj minut bo Teja Rosa, dr.vet.med. in certificirana Fear free veterinarka iz Tačke, namenila tudi vašim vprašanjem.

Cena predavanja: 16 € (z DDV)

Prijavite se lahko do 11.12. oz. zapolnitve prostih mest na spodnjem gumbu:

Pripravljamo predavanje o posebnostih malih sesalcev (glodalcev, dihurjev), plazilcev in ptic ter kakšno oskrbo potrebujejo in kaj nam sporoča njihovo vedenje.

Sporočite nam, katere teme bi vas zanimale.

Predavanja za rejce

Naši terenski veterinarji bodo v letu 2024 začeli s predajanjem znanja, ki bo koristno za vse, ki se ukvarjate s profesionalno rejo živali.
Prijavite se na obvestila o novih razpisanih predavanjih ali praktičnih delavnicah (sledijo v letu 2024).

Sporočite nam, katere teme bi vas zanimale.

Delavnice za veterinarje

Praktična izobraževanja za veterinarje prirejamo že tretje leto. Povratne informacije udeležencev so nas spodbudile k razpisu novih izobraževanj tudi letos. Prednosti Tačkine akademije so priznani predavatelji in male skupine (največje št. udeležencev je med 12 in 15, odvisno od tematike).

Kotizacija se giblje med 300 in 650 evri (+DDV).
Lokacija: Vse delavnice potekajo v Šentjurju, v predavalnici Šolskega centra Šentjur, Cesta na kmetijsko šolo 9.

Delavnice so točkovane s strani Veterinarske zbornice Slovenije.

Prijavnice so odprte približno mesec dni pred razpisanim terminom, mesta se hitro zapolnijo. Udeležba je potrjena s plačilom kotizacije.

Za prijavo in vse ostale informacije smo vam na voljo:
preko elektronske pošte akademija@tacka-veterina.si.

Večkrat organiziramo dogodke glede na vaše izražene interese in želje. V kolikor vas katera izmed spodaj navedenih dogodkov in predavanj zanima, nam prosim pišite.

Razpisane delavnice v letu 2023

Spremljajte nas za podrobnosti in prijave na delavnice. Lahko se tudi naročite na prejemanje obvestil o odprtih prijavah.

Prijavljam se na obvestila o razpisanih izobraževanjih in odprtih prijavah na predavanja in delavnice Tačka akademije:

Email
Vpišite vaš email naslov.