Tačka, veterina in trgovina - ekipa Šentjur

Poslanstvo s srcem

Biti veterinar ni zgolj opravljanje poklica, ampak izjemno človekovo poslanstvo, da s svojim znanjem pomaga pomoči potrebni živali. Pa naj bo to hišni ljubljenček ali velika, gospodarska žival.

O nas

Našo ekipo sestavljalo vrhunski strokovnjaki, ki jih poleg strokovnosti krasita še veselje do dela in velika mera prijaznosti ter sočutja, zlasti, kadar to narekujejo posebne okoliščine.

Uprava

Mala praksa

Maja Amon, dr.vet.med.

Maja Amon, dr.vet.med.

E: maja.amon@tacka-veterina.si

Veterinarka sem želela postati že od svojega ranega otroštva. Zato sem se po končani osnovni šoli vpisala na srednjo šolo za veterinarskega tehnika. Ljubezen do živali in zanimanje za veterinarsko stroko sta me gnala naprej in z velikim veseljem sem zaključila študij veterine. Po končanem študiju so se moje sanje uresničile in sem začela delati kot veterinarka za male živali v ambulanti in velike živali na terenu. Skozi leta dela v veterini in udeleževanja strokovnih izobraževanj sem si pridobivala izkušnje in znanja, predvsem na področju diagnostike, terapije, kirurgije, reprodukcije in oftalmologije psov in mačk.
Želim si, da bi ljudje dobro skrbeli za svoje domače živali in bi jim življenjske pogoje čim bolj približali svojim naravnim potrebam. Zdrave in zadovoljne živali so lastnikom v veliko veselje.
Živali pa niso samo del mojega službenega okolja, ampak zasedajo velik del mojega življenja tudi doma, kjer skupaj z možem in otroki skrbimo za naše konje, krave, pujse, psa, mačke, morske prašičke in kokoške.

Nataša Bele, dr.vet.med.

Nataša Bele, dr.vet.med.

E: natasa.bele@tacka-veterina.si

Prihajam iz majhne vasi Belo pri Šmarju. Že 10 let sem zaposlena v PE TAČKA v Rogaški Slatini, kjer opravljam delo veterinarja in vodim trgovino, ki je v sklopu ambulante. Na fotografiji sem z našim mačkom Srečkom, ki smo ga natanko pred 8 leti našli in posvojili. Iz male črno-bele kepice je zrastel v postavnega, samozavestnega mačkona, ki je polnopravni član naše družine.

Katarina Gaberšek Drnovšek, dr.vet.med,

Katarina Gaberšek Drnovšek, dr.vet.med,

E: katarina.drnovsek@tacka-veterina.si

Po končani gimnaziji sem se vpisala na Veterinarsko fakulteto v Ljubljani in jo tudi uspešno zaključila. Ljubezen do živali me spremlja že od malih nog. Že od otroštva živim na kmetiji, kjer me obdaja pisana druščina živali. Zavedam se, da izkušnje in znanje pomenijo največ, zato se redno izobražujem na kongresih doma in v tujini, predvsem na področju interne medicine, stomatologije in ultrazvočne diagnostike. Svoj prosti čas pa najraje preživljam v naravi z družino in mojimi »živalicami«.

Nataša Horvat Leskovar, dr.vet.med.

Nataša Horvat Leskovar, dr.vet.med.

E: natasa.horvat.leskovar@tacka-veterina.si

Izhajam iz družine velikih ljubiteljev živali, katere so bile vedno del mene. Vsake počitnice sem preživela pri starih starših na deželi. Zaradi ljubezni do živali in sobivanja z njimi sem se že pred osnovno šolo navdušila nad študijem veterine. Vsem sem govorila, da bom veterinarka in delala vse v tej smeri. Po končani I. gimnaziji v Celju je bila moja edina in logična izbira Veterinarska fakulteta. Vedno sem rada pomagala živalim in še vedno se mi zdi naš poklic, ki je v bistvu način življenja, še vedno zelo lep. Čeprav je včasih težko, vsaka zgodba s srečnim koncem odtehta naš trud. Od leta 2010 delam kot veterinarka za male živali, imam pa tudi nekaj izkušenj z delom na terenu. Svoje delo opravljam z veseljem, vestno in se redno izobražujem doma in v tujini.
S psičko Playo imava za seboj že 9 let čudovitega druženja. Še vedno je razigrana in polna energije. Družbo ji delajo 6-letna posvojenka mačka Zumba ter želvi Pajo in Hermina, ki me spremljata že 15 let. Obožujem dolge sprehode s Playo in sinom, ki prav tako kaže čut za živali.

Jure Košir dr. vet. med.

E: jure.kosir@tacka-veterina.si

Po opravljeni maturi na I. gimnaziji v Celju sem se odločil študij nadaljevati na veterinarski fakulteti. In čeprav sem se za to smer odločil pozno, mi je hitro postalo jasno, da je bila to edina prava odločitev. Ljubezen do živali je od prvega dneva narekovala in me gnala, da jim bom lahko po zaključenem študiju pomagal. Tekom študija sem na fakulteti opravljal različna študentska dela, v največje veselje pa mi je bilo delo tehnika na Kliniki za male živali, kjer sem veliko časa preživel drugo polovico študija. Takoj po uspešno opravljenemu državnemu izpitu se mi je nasmehnila sreča, saj sem zaposlitev našel na veterini Tačka na delovnem mestu veterinarja za male živali. Svoje delo bom tudi v bodoče opravljal po najboljših močeh, saj ni lepše nagrade kot zdrav in srečen štirinožni (ponavadi) pacient.

Alenka Lorger dr. vet. med.

E:alenka.lorger@tacka-veterina.si

Sem Alenka Lorger in prihajam iz Šentjurja. Ker imam od nekdaj rada živali in mi je naravoslovje blizu sem se odločila za študij veterine. Zdaj svoj poklic opravljam z velikim veseljem in se vedno bolj zavedam da je veterina tudi način življenja. Živali prav tako zavzemajo velik del mojega prostega časa, saj mi ukvarjanje z mojimi ljubljenčki pomeni sprostitev in smeh.
V veterini Tačka delam z malimi živalmi, največ s psi in mačkami, se v tej smeri redno izobražujem in svoje znanje nadgrajujem. Najpogosteje me lahko najdete v ambulantah v Šentjurju, Podčetrtku in Šmarju pri Jelšah.

Uroš Mansutti

Uroš Mansutti

E: uros.mansutti@tacka-veterina.si

Sem malo netipičen veterinar, saj nisem eden tistih, ki se je že v otroštvu zaljubili v ta poklic. Kljub temu, da sem poletja preživljal pri babici na kmetiji in sem bil skozi vse otroštvo obdan z živalmi me je na študij veterine pripeljal splet okoliščin. Tako sem po končani I. gimnaziji v Celju pristal na Veterinarski fakulteti v Ljubljani, kjer pa me je veterina počasi zasvojila. Skozi študij sem vedno bolj razumel kaj so želeli starejši kolegi povedati s tem, da biti veterinar ni samo poklic, biti veterinar je način življenja.

Najpogosteje me boste našli v Veterinarski bolnici Šentjur, srečamo pa se lahko tudi v ambulantah v Šmarju in Rogaški.

Klara Pevc, dr.vet.med.

Klara Pevc, dr.vet.med.

E: klara.pevec@tacka-veterina.si

Ljubezen do živali gojim že od malih nog. Kot majhna deklica sem najraje zahajala k babici, kjer sem lahko cele dneve preživela z mucami, zajčki, prašiči in kužkom Dingom. Ko smo se s starši, bratom in sestro preselili v hišo, sem končno dobila svojo psičko Ajko, ki me je spremljala povsod. Po končani gimnaziji v Mariboru sem imela samo eno željo – postati veterinarka, da bi lahko bila čim več v družbi živali. Med študijem na Veterinarski fakulteti v Ljubljani sem svoj prosti čas izkoristila za pridobivanje prakse na Veterinarski postaji Slovenske Konjice. Od leta 2011 delam kot veterinarka v ambulanti, občasno tudi na terenu. V iskanju novih izzivov sem se leta 2017 pridružila ekipi veterinarske postaje Šmarje pri Jelšah, kjer na treh lokacijah – Šentjur, Šmarje pri Jelšah in Rogaška Slatina skrbim za vaše živali. Svoj prosti čas najraje preživljam s svojimi najbližjimi in našimi živalmi. Moj življenjski moto: »Breme, ki ga ljubimo, z veseljem nosimo.« (angleški pregovor)

Lucija Podvršnik, dr. vet. med.Lucija Podvršnik dr. vet. med.

E: lucija.podvrsnik@tacka-veterina.si

Da bom po poklicu veterinarka, sem si želela že kot otrok. Celotno otroštvo sem bila obkrožena z živalmi: psi in muce, pritlikave koze, kokoši, ptice pevke, morski prašički, hrčki in kunci. Bile sem tudi članica več ljubiteljskih društev gojiteljev pasemskih kuncev in morskih prašičkov. Že v času gimnazije sem prostovoljno pomagala na lokalni veterinarski postaji, kjer sem dobila še dodatni elan za poklic veterinarke. Po končani gimnaziji sem se vpisala na Veterinarsko fakulteto Univerze v Ljubljani, kjer sem se odločila usmeriti v mala prakso, predvsem pse in mačke.
V času na Veterinarski fakulteti sem osvojila tudi Prešernovo nagrado za raziskovalno delo Psi z brahicefaličnim sindromom: ocena zdravstvenega stanja pred kirurškim zdravljenjem in po njem, kjer sem se posvetila problemu kratkogobčnih pasem. Veterinarska delo me zelo veseli in motivira. Želim si, da bi čim več ljudi čutilo to veselje in radost, katero prinesejo naši štirinožni prijatelji.

Marjeta Tinče, vet.tehnik

Marjeta Tinče, vet.tehnik

E: marjetka.tince@tacka-veterina.si

Doma sem iz manjše kmetije in odkar pomnim sem obdana z živalmi. Poklic veterinarski tehnik sem izbrala iz ljubezni do teh čudovitih bitij, da jim lahko pomagam. Po devetih letih dela na kliniki za male živali v Ljubljani se polna znanja in novih izkušenj vračam nazaj na Štajersko. Zaposlena sem v veterinarski bolnici Šentjur. Svoje delo in znanje sem nadgrajevala na kongresih in seminarjih ter se redno udeležujem srečanj, ki jih organizira Združenje veterinarskih tehnikov Slovenija. Najbolj me zanima prehrana naših ljubljenčkov, zato sem se pred štirimi letu udeležila seminarja o veterinarski dietni prehrani in na koncu izdelala izpit za svetovalca veterinarske dietne hrane. Moja ljubezen sta mali mešanček Bacek Jon, ter veliki škotski ovčar  Ben, da pa ni vse skupaj predolgočasno je tukaj še mačkon Miki ter mala želvica Biba in druge živalce. Vsa ta kosmata ekipa mi s svojimi vragolijami in norčijami lepšajo dneve.

Vera Urbančič, vet.tehnik

Vera Urbančič, vet.tehnik

E: vera.urbancic@tacka-veterina.si

Rojena sem kot Štajerka, sedaj že 14 let preseljena na Kozjansko, v lepe kraje.  Zakaj sem se odločila za poklic veterinarja? Enostavno, ker za mene ni obstajalo nič drugega. Čeprav nikoli nisem delala kot veterinarka, sem imela to srečo, da sem vedno z veseljem odhajala na delo med moje živalce.

Pred leti sem strigla pse in zgodilo se je, da je psička, ko so odhajali domov, lastnikom pobegnila nazaj k meni. Vedeli so, da jo bodo dobili pri Veri (smeh). To so stvari, ki veljajo. Sedaj sem del čudovitega, mladega, prijetnega in delovnega tima v Šentjurju. Tudi sedaj z veseljem hodim v službo in z njimi in živalcami delim dobre in slabe trenutke, ki so vsi del našega življenja.

Maja Krajnc vet. tehnik

E: maja.krajnc@tacka-veterina.si

Otroštvo sem preživljala v majhni vasici blizu Ponikve pri Šentjurju na kmetiji starih staršev. Kmetija polna dela me je navdušila nad delom z majhnimi in malo večjimi živalmi. Življenje in delo z njimi me je navdušilo, da sem po končani osnovni šoli nadaljevala šolanje na Srednji biotehniški šoli v Mariboru smer veterinarski tehnik. Od tam me je vodila pot v Ljubljano, kjer sem svoje znanje o rejnih živalih dodatno nadgradila na Biotehniški fakulteti smer kmetijstvo-živinoreja. Po tem študiju sem januarja 2020 dobila priložnost sodelovati z ljudmi, ki jim je prav tako kot meni mar za zdravje in dobro počutje živali.

Srečevali se bomo predvsem v ambulanti in trgovini za male živali, z veseljem pa vam bom pomagala razrešiti tudi kakšno vprašanje v zvezi s prehrano, rejo in težavami rejnih živali.

Kristina Ržišnik vet. tehnik

E: kristina.rzisnik@tacka-veterina.si

Živali me spremljajo že od mladih nog, sploh konji in psi. Vzporedno s študijem zootehnike, sem se odločila še za izobraževanje za vet. tehnika in ni mi žal. Po končani praksi, sem nadaljevala z delom v vet ambulanti, kjer sem pridobivala izkušnje. Res mi je v veselje delati z živalmi, še rajši pa svoj prosti čas preživljam z družino. 

E: jerneja.amon@tacka-veterina.si

Že vrsto let sem povezana s kinologijo, v mojem srcu pa imajo posebno mesto nemški
bokserji.  Ravno zaradi ljubezni do pasme, sem se začela ljubiteljsko ukvarjati tudi z vzrejo le-teh, sodelujem
pa tudi pri razstavah, vzrejnih pregledih,.. v okviru Kinološke zveze Slovenije.
V mesecu maju leta 2021, se je v našem kraju (Trbovlje)  odprla nova poslovna enota Veterine in trgovine Tačka, kjer sem se z velikim veseljem sprejela službo v super kolektivu. Vsak dan sem v stiku z ljudmi, ki imajo radi živali, predvsem pa z ljubljenčki vseh vrst, kar je najboljše pri mojem delu.
Soočam se z novimi izzivi, ter se skupaj s sodelavci trudim, da Tačka tudi v Zasavju postane prepoznavna “blagovna znamka”  kjer so na enem mestu združene vse storitve za živali. Menim, da nam to kar dobro uspeva.

Jerneja Amon svetovalec v trg. za živali

Velika praksa

Ivan Amon, dr.vet.med.

Ivan Amon, dr.vet.med.

E: ivan.amon@tacka-veterina.si

»Ko bom velik bom veterinar.« Živali so mi bile pri srcu že od malih nog. Rojen sem bil na kmetiji na Kozjanskem in delo v hlevu mi je bilo vedno v veselje. Po končani osnovni šoli sem se vpisal na srednjo agroživilsko šolo v Ljubljani smer Veterinarski tehnik. Po zaključku srednje veterinarske šole sem se leta 1999 vpisal na veterinarsko fakulteto v Ljubljani, kjer sem leta 2005 diplomiral.
Na veterinarski postaji Šmarje pri Jelšah sem zaposlen od leta 2010. V zadnjih letih se ukvarjam predvsem z zdravljenjem, kirurgijo, preventivo in reprodukcijo pri rejnih živalih (govedo, prašiči, drobnica). Prav tako se ukvarjam s preventivo, zdravljenjem in reprodukcijo pri konjih. Letos spomladi 2018 sem zaključil specializacijo s področja bujatrike (veterinarska medicina goveda in prežvekovalcev). Na veterinarski postaji Šmarje pri Jelšah se od leta 2011 ukvarjam tudi z dejavnostjo dezinfekcije, dezinsekcije in deratizacije (DDD).
Redno se udeležujem strokovnih izpopolnjevanj in delavnic doma in v tujini. Zavedam se, da je znanja vedno premalo in da se veterinarska stroka in znanost zelo hitro spreminjata. Potrebno je slediti novim znanjem in spoznanjem ter tako svojim »bolnikom« nuditi najboljšo možno storitev in servis.
Z ženo Majo, prav tako veterinarko, sva pred sedmimi leti kupila starejšo kmetijo pri Šmarju, kjer imava konje, kravo, prašiče, psa … skratka celi živalski vrt. Imava pa tudi tri čudovite otroke, tako da je pri nas, tako v službi kot doma, vedno veselo in zabavno.

Gregor Gajšek, dr.vet.med.

Gregor Gajšek, dr.vet.med.

E: gregor.gajsek@tacka-veterina.si

Doma sem v okolici Šmarja. Za študij veterine sem se odločil že v osnovni šoli z namenom pomagati živalim. Na Veterinarski postaji Šmarje sem zaposlen že od leta 1999. Ukvarjam se predvsem z zdravljenjem, reprodukcijo in kirurškimi posegi na velikih živalih. Terensko delo me zelo veseli, saj je zelo zanimivo in dinamično. Sem član bujatričnega društva in se redno udeležujem raznih izobraževanj, kjer nabiram nova znanja.

Primož Rainer, dr.vet.med.

Primož Rainer, dr.vet.med.

E: primoz.rainer@tacka-veterina.si

Z veterino sem se spoznal že kot otrok, saj je ta lep poklic opravljal tudi moj oče. Odločil sem se za nadaljevanje njegovega poslanstva in danes opravljam to delo s ponosom in veseljem že 15 let. Večinoma se ukvarjam z rejnimi živalmi. Zaposlen sem v Veterinarski postaji Šmarje pri Jelšah, PE Kozje. V ambulanti sprejmem tudi hišne ljubljenčke, prav tako pa imam znanja iz DDD dejavnosti (dezinsekcija, deratizacija in dezinfekcija).
V prostem času se ukvarjam s kmetijstvom, zlasti z govedorejo, kjer mi veliko pomaga moja družina.

Damjan Pevec, dr.vet.med.

Damjan Pevec, dr.vet.med.

E: damjan.pevec@tacka-veterina.si

Odraščal sem na kmetiji, kjer je vsakodnevni stik z živalmi botroval odločitvi, da nekoč postanem veterinar. Po zaključku srednje šole, I. gimnazije v Celju, sem se leta 2004 vpisal na Veterinarsko fakulteto v Ljubljani. Po končanem študiju sem se leta 2010 zaposlil na Veterinarski postaji Šmarje pri Jelšah. Že v času študija sem pridobival praktične izkušnje doma in v tujini, redno se izobražujem na področju reprodukcije in zdravljenja domačih živali. Sem član Bujatričnega društva.

Jernej Bartol, dr. vet. med.Jernej Bartol dr. vet. med.

E: jernej.bartol@tacka-veterina.si

Že v osnovni šoli sem vedel, da bom živinozdravnik, tako namreč pravijo Ribničani, od koder prihajam. Selitev iz domače Ribnice na Dolenjskem v Šmarje pri Jelšah, kjer so me toplo sprejeli, se je izkazala za pravo odločitev. Študij veterine sem zaključil leta 2019, pred tem sem obiskoval Srednjo veterinarsko šolo v Ljubljani, uspešno sem zaključil tudi študij na Biotehniški šoli v Ljubljani, smer Agronomija. Da želim delo in prosti čas posvetiti živalim, ni bila nikoli skrivnost, ko pa sem dosegel raven in sposobnost, da jim lahko pomagam, dobiš občutek, da si “na konju”. Rejne živali so tiste, katerim se želim posebej posvetiti, govedo pa je skupina živali, ki mi je najljubša. Naslednji izziv bo tudi DDD dejavnost.
Vedno lep pozdrav Ribničana.

Simon Podjaveršek, dr. vet. med.Simon Podjaveršek dr. vet. med.

E: simon.podjaversek@tacka-veterina.si

Kot mali fant sem se vedno veselil, ko smo z družino šli k teti na obisk. Idilična hribovska kmetija, kjer so me vedno morali počakati, da sem zvečer še pomagal v hlevu. Ni in ni me bilo, saj je bilo treba pocartati veliko teličkov. V gimnaziji sem vedel, da želim nadaljevati v naravoslovni smeri in tako me je splet okoliščin pripeljal na veterino. Vsako naslednje leto študija, sem ugotavljal, da bo to, res to, vedno bolj sem užival. Po končanem študiju sem še isti dan odletel v Belgijo, kjer sem nadaljeval praktično usposabljanje usmerjeno v področje prežvekovalcev (Erasmus praksa na fakulteti v Ghentu) in že prvo popoldne smo naredili dva carska reza. Od septembra 2019 sem zaposlen na Tački kot terenski veterinar. Delo na terenu je res pestro, vsak dan prinese nove izzive in preizkušnje ter tudi majhne radosti, ko vam lahko npr. na ultrazvoku pokažem malega telička.

Avgust Pevec dr. vet. med.

E: avgust.pevec@tacka-veterina.si

Ob spoznanju, da nogometna žoga ni središče sveta, sem se začel v času srednješolskega izobraževanja na 1.gimnaziji v Celju zavedati, da želim biti v življenju povezan z naravo in živalmi. Po uspešno opravljeni maturi sem se vpisal na Veterinarsko fakulteto v Ljubljani. V času študija so mojo pozornost pritegnile predvsem rejne živali, katerim posvetim veliko časa tudi na naši družinski kmetiji, saj se ukvarjamo z rejo krav molznic in govejih pitancev. Kot študent sem na VP Šmarje pri Jelšah sodeloval pri zaščitnem cepljenju goveda in prašičev ter opravil obvezno prakso. Študij sem zaključil leta 2019, od januarja 2020 sem zaposlen na tej veterinarski postaji. Kot veterinar se bom zavzemal za uspešno, produktivno rejo in zdravje vaših živali.

Rihard Kunst, vet. tehnik

Rihard Kunst, vet. tehnik

E: rihard.kunst@tacka-veterina.si

Kličejo me Riko. Doma sem v Zagaju. Na veterinarski postaji v Kozjem delam kot osemenjevalec že skoraj 30 let. Rad hodim v službo, v kateri je vsak dan kaj novega in ker lahko pomagam živalim.

Trgovina in nega živali

Anja Cvetič, vet.tehnik

Anja Cvetič, vet.tehnik

E: anja.cvetic@tacka-veterina.si

Po končani srednji šoli sem se vpisala na Biotehniško fakulteto, kjer sem svoje znanje o živalih še nadgradila. Živali me obkrožajo že od otroštva, saj smo vsi v družini ljubitelji živali. Veliko pozornosti v prostem času namenim predvsem najdenim oz. zavrženim živalim, saj sem mnenja, da si vsaka žival zasluži lepo življenje. V Veterinarski bolnici Šentjur sem zaposlena kot veterinarski tehnik. Poleg strokovnega dela v ambulanti me veselita tudi pomoč in svetovanje strankam v naši prodajalni Tačka.

Anja Lakota, vet. tehnik

Anja Lakota, vet. tehnik

Anja Lakota vet. tehnik

E: anja.lakota@tacka-veterina.si

Sem Primorka preseljena na štajerski konec. Zaradi velike ljubezni do konj, sem se po končani srednji šoli vpisala na biotehniško fakulteto smer kmetijstvo – živinoreja. V času študija sem svoje znanje nadgrajevala tudi na različnih seminarjih. Družbo konj, je kasneje zamenjala moja sreča na štirih tacah – psička Ruby, s katero sva najprej opravile malo pasjo šolo, nato pa obiskovale šolanje za psa reševalca. V veterinarski bolnici Šentjur sem zaposlena kot veterinarski tehnik. Vesela sem, da lahko strankam pomagam z nasveti o vzgoji psov, izbiri hrane in opreme.

Jasna Nunčič, svetovalec v trg. za živali

E: jasna.nuncic@veterina-tacka.si

Moje ime je Jasna in prihajam iz Šmarja pri Jelšah. Izobražena sem na področju ekonomije na Fakulteti za komercialne in poslovne vede. Moja ljubezen in spoštovanje do živali se je z leta v leto povečevala in me pripeljala do Veterine in trgovine tačka Šentjur, kjer sem se dejansko našla. V trgovini vam bom z veseljem svetovala in vam pomagala pri izbiri za vaše ljubljenčke.

Lucija Fajs svetovalec v trg. za živali

E: lucija.fajs@tacka-veterina.si

Prihajam iz Šmarja pri Jelšah, kjer sem tudi obiskovala osnovno šolo. Srednjo šolo sem obiskovala v Celju in sicer ŠCC, smer medijski tehnik. Od nekdaj sem rada oblikovala in se ukvarjala s fotografijo. Živali pa so mi pri srcu že od majhnega, zato sem se vedno rada izobraževala tudi na tem področju. Tako me je tudi pot zanesla v Tačko, kjer svoje znanje z veseljem nadgrajujem vsakodnevno. Med tem, pa rade volje svoje izkušnje in znanje delim z vami in vam pomagam pri izbiri hrane in opreme. 

Tjaša Ratajc svetovalec pri negi živali

tjasa.ratajc@tacka-veterina.si

Sem Tjaša Ratajc prihajam iz okolice Podčetrtka. V prostem času se zelo rada ukvarjam z športom in sprehodi v naravi s svojim psom. Že od majhnih nog sem obdana z živalmi, tako, da je ljubezen do živali z menoj že od nekdaj.
V trgovini vam bom z veseljem pomagala in svetovala glede hrane in opreme za vaše ljubljenčke.

Karolina Žavski svetovalec za nego živali

E: karolina.zavski@tacka-veterina.si

Sem Karolina in prihajam iz okolice Celja. Že kot otrok sem bila obdana z živalmi na veliki domači kmetiji. Zaradi tega sem se odločila, da bom opravljala poklic pri katerem bom pomagala in skrbela za živali.
Pri Tački sem zaposlena kot pasji frizer in bom poskrbela da bodo vaši živalski prijatelji vedno lepi in urejeni ter, da se bodo na obisku pri nas vedno dobro počutili.