V decembru se je odprla nova poslovalnica Veterine in trgovine Tačka. Poslovalnica se nahaja na lokaciji Planet Tuš Celje in se razprostira na 280 kvadratnih metrih. V prodajalni Tačka bodo z veseljem poskrbeli za zdravje in dobro počutje vaših malih in velikih prijateljev. So prvi in edini, ki na enem mestu zagotavljajo vse kar vaše živali potrebujejo (hrana, oprema, nega), hkrati pa imate možnost tudi svetovanja in pogovora z veterinarjem.

Privoščite svojim prijateljem najboljše

V poslovalnici Veterina in trgovina Tačka boste na enem mestu dobili vse kar vaše živali potrebujejo, med drugim tudi največji in najlepši salon za nego s tekočim trakom, hidroterapijo in hujšanje ter rekreacijo za pridobivanje kondicije vaših ljubljenčkov. Strokovnjaki bodo prijazno svetovali in pripravili dieto in jedilnik ter plan treninga. V poslovalnici obratuje tudi frizerski salon, tako bodo vaši štirinožni prijatelji deležni odlične nege, ki si jo zaslužijo.

V prodajalni Tačka, vam bomo strokovno svetovali:

o ustrezni prehrani živali, na kaj morate biti pozorni pri odločitvi za nakup hišnega ljubljenčka, kako poskrbeti za kakovostno življenje živali v vseh starostnih obdobjih, o zaščiti pred zunanjimi in notranjimi zajedavci. Našli pa boste tudi izbrane in kakovostne izdelke, kot so:

hrana za živali (pse, mačke, dihurje, glodavce, kunce, ptice, želve, ribe) in veterinarske diete Royal Canin, Vet life, Specific in Trovet zamrznjena hrana za pse znamke Natures Menu, različne vrste priboljškov (tudi iz 100% mesa za pse, priboljški za mačke, hrčke, morske prašičke, kunce), pripomočki za nego (krtače, furminatorji, glavniki, šamponi, balzami …), oprema za živali (posode, napajalniki, mačja stranišča, praskalniki, nagobčniki, hladilne blazine, oprema za glodavce, ptice …), povodci, ovratnice, oprsnice, haltiji (tudi oprsnice za muce, kunce, morske prašičke),
številni pripomočki za šolanje psov (klikerji, piščalke, torbice za posladke, sledni povodci),
atraktivne igrače (žoge, metalci žog, vrvi, frizbiji, plišaste igrače, igrače za miselno zaposlitev …),ležišča v različnih velikostih in barvah (iz blaga, umetnega usnja, plastične košare),
kletke za hrčke, morske prašičke, kunce, nastilji (pesek, silica, peleti, žagovina, naravni nastilji), transportni boksi, ter možnost naročil izdelkov po vaših željah.

V trgovini Tačka vam ponujajo tudi zdravila za velike živali.